Prorink International AB on vuonna 1997 Oulaisiin, Pohjois-Pohjanmaalle perustettu yritys. Olemme erikoistuneet urheilu- ja vapaa-ajan jääalueilla tarvittavien tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen.

Suunnittelemme ja toteutamme jäähallien ja ulkojäiden jäädytykseen tarvittavia rata- ja routasuojaputkistoja, toimitamme laitarakenteita sekä jääalueilla tarvittavia koneita, kemikaaleja ja tekniikkaa. Olemme Mycom® -teollisuuskompressoreiden ja Zamboni® -jäänhoitokoneiden Suomen maahantuoja.

Oulaisten toimipisteessämme valmistamme Crystal Ice –jäämaaleja ja rakennamme maalauslaitteita jäämaalin levitykseen. Kunnostamme ja huollamme jäänhoitokoneita sekä rakennamme asiakkaan toiveiden mukaisia ratakokonaisuuksia ja laitarakenteita. Omia tuotemerkkejämme ovat mm. Park Ice -siirtoradat, Crystal Ice -tuotteet ja Arium Alkaline™-lämmönsiirtonesteet.

Olemme toteuttaneet useita jäärakentamisen kokonaisurakoita sekä jäähalleissa että ulkoluistelupaikoilla. Toimimme sekä kotimaan markkinoilla että vientimarkkinoilla. Tuotteidemme päämarkkina-alueita ovat Suomen lisäksi Skandinavia ja Keski-Eurooppa. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit ja kunnat, jäähalliyhtiöt, urheiluseurat ja urakoinnin parissa toimivat rakennusliikkeet.

AAA_fi Bisnode Suomen Vahvimmat Suomen yrittäjät tilaajavastuu Kauppakammari member