Jääratojen kylmäkoneistot

EconomICE® Kylmäkoneistot

Olemme toimittaneet lukuisia EconomICE® kylmäkoneistoja isoista tekojää radoista ja jääpallohalleista aina pienille Park Ice -luisteluradoille.  Referenssikohteita meille on kertynyt useita kymmeniä ja tärkeimmät vientimaamme ovat Ruotsi ja Tanska.

Kylmäkoneistot toteutetaan yhdessä alan johtavien valmistajien kanssa ja olemme keskittyneet urheilualueille toimitettaviin kylmäkoneistoihin. Kylmäkoneisto voidaan toimittaa joko kylmäkontin sisälle rakennettuna tai koneikko toimituksena olemassa olevaan rakennukseen. Kylmäkoneistoa ohjataan nykyaikaisella ohjausautomatiikalla, jossa on tarkat valvonta- ja hälytysjärjestelmät. Kylmäkoneisto voidaan varustaa erilaisilla lisävarusteilla kuten lämmön talteenottojärjestelmällä, jolloin kaikki syntyvä hukkaenergia hyödynnetään kierrättämällä.  

kylmäkoneisto

Kylmäkoneistojen suunnittelu lähtee siitä, että saavutetaan mahdollisimman edulliset elinkaarikustannukset pitkällä aikavälillä. Toimittamamme kylmäkoneistot ovat turvallisia, käyttäjäystävällisiä ja niillä on alhaiset huoltokustannukset. Toteutuneen kylmäkoneisto toimituksen jälkeen energiakustannuksia seurataan usean vuoden ajan ja tuloksista raportoidaan säännöllisesti asiakkaille.

Kylmäaineet ja rataliuokset

Olemme aina suhtautuneet vakavasti erilaisiin ympäristöongelmiin kuten kasvihuoneilmiöön ja ilmakehän otsonikatoon. Tästä syystä suosittelemme ammoniakkia kylmäaineeksi.  Olemme toteuttaneet useita kylmäkoneistoja käyttäen lämmönsiirtoon Arium Alkaline™ -ammoniakkivettä. Ammoniakkivesi on ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin moni muu perinteisesti käytetty kemikaali. Ammoniakkiveden painehäviö verrattuna esim. perinteiseen suolaliuokseen on 60 % pienempi, joten sen pumppauskustannukset ovat huomattavasti edullisemmat pitkällä aikavälillä.

kylmäaine

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot