Mycom® -kompressorit ja varasosat

Mycom -kompressorit suunnittelee ja valmistaa japanilainen Mayekawa Mfg. Co., Ltd. Yritys on yksi suurimmista kylmäteollisuusalan kompressorivalmistajista ja sillä on toimintaa ympäri maailman.

Olemme olleet Mycom® -teollisuuskompressoreiden maahantuoja vuodesta 1999 lähtien. Olemme toimittaneet yli sata kylmäkoneistoa, jossa on käytetty Mycom -mäntä tai ruuvikompressoreja. Mycom -kompressorit on suunniteltu vaativaan teollisuuskäyttöön. Kompressoreiden hyötysuhde on erinomainen ja ne pystyvät tuottamaan tehokkaasti kylmää mahdollisimman vähäisellä sähköenergian kulutuksella.

Kompressoreja on saatavilla useaa eri kokoluokkaa ja mallistoa. Niitä voidaan liittää yhteen usean kompressorin koneikoiksi, jolloin suurimmatkin kylmätehovaatimukset täyttyvät. Jokaiseen käyttökohteeseen löytyy Mycom -mallistosta sopiva kompressorivaihtoehto. Mycom -kompressori on myös turvallinen valinta, koska riittävän isot valmistussarjat takaavat sen, että varaosien saanti on turvattu vuosienkin kuluttua.

kompressorit

M-sarja

M-sarja on uusi seuraavan sukupolven MAYEKAWA-kompressori, jonka suurin tilavuusvirta on 1,278m3 / h. Uuden sukupolven M-kompressori on viimeisen 85 vuoden aikana saavutetun kehityksen tulos. M-kompressorin hyötysuhde on 13–15 % parempi kuin aiemmissa Mycom -mäntäkompressoreissa ja sen huoltaminen on helppoa. Kompressorin pyörimisnopeudet ovat 600–1500 kierrosnopeuden välillä. Kompressori ei ainoastaan sovellu jäähdytykseen, vaan se on erinomainen kompressori myös lämpöpumppuihin, koska sen työpaine on suunniteltu 26 baariin. M kompressori on tehokkain noin -10°C lämpötilassa ja siksi se soveltuu tekojäiden kylmäkoneisiin erinomaisesti.

Linkki valmistajan sivuille : www.mayekawa.com

mycom kompressori

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot