Jään päällä

Zamboni® -jäänhoitokoneet, reunajyrsimet ja muut lisävarusteet

Olemme Zamboni® -jäänhoitokoneiden ja reunajyrsimien Suomen maahantuoja. Frank J. Zamboni & Co., Inc. on vanhin markkinoilla toimivista jäänhoitokone valmistajista ja koneita on valmistettu jo yli 70 vuoden ajan. Myymme koneita Suomen lisäksi myös Viroon. Sisaryhtiömme Prorink Polska Sp. z o.o. on Zamboni -jäänhoitokoneiden Puolan maahantuoja. Meiltä saa myös kattavat varaosa- ja huoltopalvelut kaikille Zamboni -koneille ja reunajyrsimille.

Valmistajan sivut www.zamboni.com

Valtuutettu huolto Etelä-Suomi 
Vantaan Rakennuskonepiste Oy
+358 50-340 6991

Emissiivisyys on termi, jota käytetään kuvaamaan materiaalin kykyä säteillä lämpöä. Materiaalien, jotka ovat täydellisiä säteilijöitä, emissiokyky (EM) on 1,0, kun taas materiaalien, jotka eivät säteile lämpöä, EM on 0.

Useimpien katto- ja kattomateriaalien (puu, teräs, betoni ja maalatut pinnat) EM-arvo on korkea, noin 0,9, mikä säteilee noin 90 % niiden pintojen lämmöstä. Koska säteilylämpö kulkee lämpimältä pinnalta kylmälle pinnalle, jäähallien lämpökuorma säteilee katolta jään pinnalle. 

Olemme asentaneet matalaemissiviteetti pinnoitteita myös uusiin jähalleihin. Aluflex matalaemissiviteettipinnoite vähentää jäänpintaan kohdistuvaa elektromagneettista säteilyä jolloin kylmäkoneiston käyntitarve vähenee.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot