Aluflex emissiokate

Aluflex matala emissiiviteettipinnoite

Kylmäkoneiston energiankulutus on merkittävä osa jäähallin kokonaisenergiankulutuksesta. Suurin yksittäinen jään lämpökuormaa ja kylmäkoneiston energiankulutusta lisäävä tekijä on jäälle säteilevän lämmön määrä. Termodynamiikan lakien mukaan lämmin siirtyy aina kylmää kohti. Jäähalleissa tämä tarkoittaa sitä, että lämpimät kattorakenteet säteilevät lämpöenergiaa kylmälle jääalueelle. Kun halutaan saavuttaa energiasäästöjä, pitää lämpösäteily saada estettyä.

Aluflex -pinnoite on matalaemissiiviteettipinnoite, joka vähentää kylmäkoneiston energiankulutusta jopa 30%. Aluflex -pinnoite on alumiinikalvolla päällystettyä kuitukangasta, jonka emissiiviteettiarvo on alhainen ja siten se ehkäisee tehokkaasti lämpösäteilyä.

Aluflex -pinnoite voidaan asentaa jäähallin katto- ja seinärakenteisiin. Täysi hyöty Aluflex -pinnoitteesta saadaan silloin, kun se asennetaan kattorakenteisiin siten, että sen yläpuolelle jää riittävä ilmatila. Ilmatila toimii lisäeristyksenä ja ehkäisee tehokkaasti myös kattorakenteiden kondenssia.

matalaemissiiviteetti pinnoite

Energiasäästöjen lisäksi Alufelx -pinnoitteella on muitakin etuja. Se on heijastava materiaali ja parantaa siten jäähallin valaistusolosuhteita. Se vaikuttaa myös jäähallin akustiikkaan, koska sillä on hyvä äänen absorptiokyky. 

Aluflex -pinnoite toimitetaan määrämittaan leikattuina kaistaleina sisältäen kaikki asennuksessa tarvittavat osat ja ohjeet.

Useimpien nykyisten jäähallien kattorakenteet on rakennettu joko teräksisistä tai puisista palkkirakenteista. Näissä halleissa on jo olemassa luonnollinen ilmaväli, mikä helpottaa Aluflex -pinnoitteen asentamista rakenteisiin. Asentaminen vie aikaa muutaman päivän. Aluflex -pinnoitteen mukana toimitetaan kaikki tarvittavat asennusosat ja työohjeet asennusta varten. Aluflex -pinnoite voidaan myös toimittaa avaimet käteen -periaatteella, jolloin oma asennustiimimme käy asentamassa pinnoitteen hallin kattorakenteisiin.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot