Käytetyt jäänhoitokoneet

Huollamme ja korjaamme Zamboni-jäänhoitokoneet Oulaisten toimitiloissamme.

 Olemme kunnostaneet useita 80- luvun polttomoottorikäyttöisiä 500 -sarjan koneita sekä 90-luvun Zamboni 552 GE akkukoneita.

Peruskunnostuksen jälkeen koneet myydään uusille omistajille tai ne jäävät omaan käyttöömme vuokrakoneiksi.

Olemme kunnostaneet myös toimeksiantona asiakkaiden omistamia koneita. Laajassa peruskunnostuksessa kone läpikäydään keulasta perään ja kaikki kuluneet osat korjataan tai uusitaan ja samalla koneen tekniikka päivitetään vastaamaan paremmin tämän päivän käytössä olevaa tekniikkaa. Koneen kaikki maalipinnat uusitaan.

Peruskunnostus jatkaa koneen elinkaarta useita vuosia. Yleensä käytetyt koneet tulevat meille vaihdossa uuden Zamboni – koneen toimituksen yhteydessä, mutta joskus olemme myös ostaneet myynnissä olleita käytettyjä koneita.

Koneen peruskunnostus vie aikaa useita kuukausia. Pyrimme pitämään aina yhden peruskunnostuskohteen työn alla ja keskitymme siihen silloin, kun muut työkiireet antavat myöten. Osaa käytetyistä koneista ei välttämättä tarvitse peruskunnostaa kauttaaltaan vaan riittää, että vain osa koneen toiminnoista uusitaan.

Varsinkin asiakkaiden omien koneiden ollessa kyseessä, sovimme kunnostuksen laajuudesta tapauskohtaisesti. Välitämme myös muiden maiden Zamboni -edustajien listoilla olevia käytettyjä jäänhoitokoneita. Näiden koneiden saatavuus tarkistetaan pyynnöstä. Käytettyjen koneiden ja vuokrakoneiden saatavuus vaihtelee.

Koneiden ostoista ja vuokrausmahdollisuuksista kannattaa tiedustella meiltä suoraan.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot