ZAMBONI® -LISÄVARUSTEET

Prorink teränteroituskone

Prorink teränteroitus-
kone

Teränteroituskone sopii käytettäväksi yleisempien jäänhoitokonemerkkien
terien teroitukseen. Koneeseen kiinnitettävän terän maksimipituus on 2500 mm.

Conti teränvaihtoassistentti

Conti teränvaihto-
assistentti

Teränvaihtoassistentin avulla terän
vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.
Se mahdollistaa jäänhoitokoneen terän
vaihtamisen turvallisesti.

Beka-Zepto keskusvoitelujärjestelmä

Beka-Zepto keskusvoitelu-
järjestelmä

Helppokäyttöinen sähköinen keskusvoitelupumppu, jolla voidaan voidella joko kaikki tai vain yksittäiset jäänhoitokoneen rasvanipat. Voitelupumppuun syötetään rasva erillisistä patruunoista. Patruunoiden vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.

FastICE® vedenlevitys

FastICE® on tietokoneohjattu ajonopeuteen säätyvä vedensuihkutusjärjestelmä. Suihkutus tekee jäästä vahvemman ja tasaisemman pienemmällä ”eristyskertoimella”. Jään vahvuus voidaan pitää ohuempana ja siten saavutetaan merkittäviä energiasäästöjä.

Level-Ice®

Laservaaitus automatisoi tarkan teräkorkeuden tasaisen jään aikaansaamiseksi. Level-Ice® -laservaaitusjärjestelmä säätää terän leikkaussyvyyttä ajon aikana. Laserohjaus takaa tasaisen jääpinnan ja säästää merkittävästi energiaa, vettä ja aikaa.

Integroitu Zamboni® kuljetinruuvin huuhtelujärjestelmä

Integroitu huuhtelujärjestelmä yksinkertaistaa pysty- ja vaakaruuvin huuhtelua. Huuhtelu voidaan suorittaa yhdestä kytkentäpisteestä. Käyttäjä valitsee joko pysty- tai vaakaruuvin huuhtelun. Integroitu järjestelmä nopeuttaa huuhtelua ja tekee huuhtelusta turvallisen.

Zamboni® Power Board Brush™ -reunaharja

Zamboni Power Brush™ on saatavana lisävarusteena kaikkiin täysikokoisiin Zamboni-jäähoitokoneisiin. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta harja puhdistaa laitarakenteen potkulistan paremmin kuin perinteiset harjamallit.

Zamboni® kuljettajan ohjaamo

Mittatilaustyönä valmistetut ohjaamot tarjoavat mukavuutta ja suojaa säältä. Ohjaamon lämmitys, kamera- ja äänijärjestelmät voidaan integroida osaksi ohjaamoa. Hyvin suunniteltu kuljettajan ohjaamo myös pienentää kuljettajan kokemaa meluhaittaa.

Zamboni Connect ™

Ennakoiva kunnossapito estää seisokkeja ja pidentää koneen käyttöikää. Polttomoottori käyttöisen koneen moottorin tai sähkökäyttöisen koneen akuston, moottoreiden ja ohjauksen diagnostiikka ja historiatiedot antavat tiimillesi tietoa, jota se tarvitsee huoltoaikataulun suunnittelussa.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot