Jäämaalit

Crystal Ice Colors on tuoteryhmä jäähalleihin ja ulkojäille. Crystal White – valkoisen jäämaalin valmistus aloitettiin syksyllä 2010 omassa tuotantolaitoksessamme Oulaisissa, Pohjois-Pohjanmaalla.

Valkoinen jäämaalijauhe toimitetaan 20 kg laatikoissa. Normaalikokoisen kaukalon maalaamiseen tarvitaan n. 6-8ltk jäämaalia jäähalliolosuhteissa. Pulverimainen maali sekoitetaan veteen ja sitä on helppo käyttää. Se on ympäristöystävällinen, sillä se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Maali ei myöskään sisällä kalkkikiveä, joten se on helppo puhdistaa.

Crystal White levittyy vaivattomasti jään pinnalle tehden siitä täydellisen valkoisen. Useissa jäähalleissa on jo pitkään taisteltu niin jäämainosten kuin ratamerkintöjen näkyvyyden kanssa. Näihin ongelmiin löytyy myös kotimainen ratkaisu: Crystal White -jäämaali.

jäämaali

Jääpallokentän maalaus

Valkoiseksi maalatun jään edut maalaamattomaan verrattuna:

  • jäähän kohdistuva lämpökuorma pienenee (varsinkin kattamattomat ulkojäät)
  • energiankulutus laskee
  • parantaa kontrastia, mainokset ja rajamerkinnät näkyvät paremmin
  • valkoinen väri parantaa ulkojäiden valaistusolosuhteita
  • Tasainen, hyvälaatuinen jää (lämpötila)

Kansainvälisen jääkiekkoliiton suosittelemat jääradan linjojen merkkaukseen tarkoitetut värit ovat nestemäisiä. Vakiovärit ovat punainen, sininen ja maalialueen vaaleansininen väri. Lisäksi televisioitavan taitoluistelutapahtuman väri on ISU:n suosittelema murrettu valkoinen, joka sekoitetaan Crystal White värin kanssa nestemäisenä.

Jääkiekkokentän maalaus

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot