Huoltopalvelut

Prorink International AB on Zamboni jäänhoitokoneiden valtuutettu huoltoliike.

Zamboni® -jäänhoitokoneiden huoltopaikat sijaitsevat Oulaisissa (Prorink International AB) ja Lepsämällä (Vantaan Rakennuskonepiste Oy).

Molemmista paikoista löytyy Zamboni -varaosavarastot ja hyvin varustellut huoltoautot. Huoltoneuvontaa saa veloituksetta puhelimitse.

Zamboni® -huoltorengas

Zamboni -huoltorengas on Prorink International Oy:n ylläpitämä palvelu Zamboni -asiakkaille. Huoltorenkaaseen liittyneille asiakkaille tarjotaan mahdollisuus ennalta aikataulutettuun vuosihuoltoon ja kaasulaitehuoltoon joko kauden päätyttyä tai ennen seuraavan kauden alkua. Näin varmistetaan se, että jäänhoitokone on kunnossa silloin, kun sitä tarvitaan eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään kauden käynnistyessä.

Vuosihuolto

Zamboni -jäänhoitokoneiden vuosihuolto tehdään valmistajan ohjeistuksen mukaisesti. Polttomoottorikäyttöisten jäänhoitokoneiden vuosihuoltoon sisältyy myös kaasulaitehuolto ja pakokaasuanalyysi. Huollosta jää asiakkaalle vuosihuoltoraportti. Vuosihuolto voidaan tehdä joko asiakkaan tiloissa tai huoltoliikkeen tiloissa. On asiakkaan edun mukaista käyttää vuosihuoltoihin maahantuojan huoltoa tai valtuutettua huoltoa. Jäänhoitokoneiden huoltaminen vaatii erikoisosaamista ja erikoistyökaluja ja mm. koneiden analysointiohjelmat ja kalibrointityökalut ovat vain valtuutetun huollon käytössä. Akkukoneiden vuosihuollon yhteydessä on mahdollisuus analysoida akuston todellinen kunto. Huoltoautomme vakiovarustukseen kuuluu SBS 200-CT akuston testaus- ja analysointityökalu. Laitteisto on akkuvalmistajasta riippumaton testilaite, jolla akuston kaikki 40 kennoa voidaan samanaikaisesti testata. SBS 200-CT testaus ei sisälly vakiomuotoiseen vuosihuoltoon vaan sen tarjotaan vuosihuollon yhteydessä lisähintaan.

Kaasulaitehuolto

Nestekaasulaitteet suositellaan tarkastettavaksi kerran vuodessa. Nestekaasulaitteiden huoltaminen on luvanvaraista. Prorink on hyväksytty kaasuasennusliike (Tukes lupa 3280/343/2007) ja voi siten huoltaa ja asentaa kaasulaitteita. Kaasulaitehuolto sisältyy vuosihuoltopakettiin, mutta se voidaan tehdä myös erikseen.

Muut huollot

Huoltonumeromme päivystää Oulaisissa ja numerosta saa ilmaista neuvontaa. Jos ongelma ei ratkea puhelimitse, on huoltoautomme valmiina lähtemään paikan päälle. Teemme myös peruskunnostuksia ja moottoriremontteja, jotka tarjoamme aina tapauskohtaisesti.

Prorink huoltohinnasto

Tarkistamme huoltohintojamme vuosittain. Tarkoituksena on tarjota huollot asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan ja varmistaa siten myös se, että mahdollisimman moni asiakas käyttäisi asiantuntevaa huoltoa ja varmistaisi jäänhoitokoneen kunnossa pysymisen. Huoltohinnoista ja vuosihuoltojen kustannuksista voi pyytää tarjouksen huollon yhteyshenkilöiltä. Vikahuoltojen ilta- ja viikonloppulähdöt laskutetaan korotettuun tuntihintaan.

Huollon yhteystiedot:

Prorink toimisto (08:00 -16:00): 08-474 605 iltaisin ja viikonloppuisin: prorink@prorink.com

Huoltomies ja huoltopäivystys:

Prorink huolto 040-545 8888 huollon sähköposti: huolto@prorink.com

Vantaan Rakennuskonepiste Oy Jyrki Salovuori: 050-340 6991 jyrki.salovuori@gmail.com

Yhteydenotto

Kiinnostuitko palveluistamme? Laita viestiä, otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteystiedot